Header Image

Diensten

Mijn diensten en tarieven

Mijn diensten zijn gevarieerd en ik ben erg flexibel inzetbaar. Kijk in onderstaande kolommen naar mijn verschillende diensten / producten en de tarieven die u hiervoor betaald. 

Strippenkaart
U kent het vast wel: een strippenkaart. De kaart waarmee u misschien altijd met de bus ging. Het was een handige kaart. U wist namelijk precies hoeveel strippen u had en hoe vaak u nog met de bus kon gaan reizen met het aantal strippen dat u nog had.

Omdat het zo bekend was en is, werk ik ook op deze manier. De strippen bevinden zich op de factuur zelf zodat u alles overzichtelijk bij de hand heeft; wel zo makkelijk!

De strippenkaart bevat een keuze uit 4, 8 of 12 strippen. Zo staat bijvoorbeeld één strip voor het op orde maken van uw administratie, het controleren van bankafschriften of het betalen van rekeningen. Twee strippen staat bijvoorbeeld voor het aanvragen van diverse toeslagen, regelingen of uitkeringen, het bellen naar instanties of meerdere facetten die wat meer kennis en tijd vereisen. Hieronder de tarieven van de strippen.

Tarieven van de strippenkaart

  • 1 strip kost              € 50,-
  • 4 strippen kosten  € 120,-
  • 8 strippen kosten  € 220,-
  • 12 strippen kosten € 300,-

Buiten de deur
Het komt wel eens voor dat u bijvoorbeeld naar de gemeente moet om iets aan te vragen of regelen en dat u niet weet hoe u het moet aanpakken. Dit kan om verschillende redenen zijn. Ik ga samen met u (of alleen) om hetgeen wat u wilt aanvragen of regelen bij de gemeente langs om het aan te vragen of te regelen. Deze dienst staat voor 3 strippen op uw strippenkaart of kost eenmalig € 80,-.

Evaluatie en nazorg
Nadat de strip op is gaan we samen naar de eindfase. In de eindfase vult u samen met mij een evaluatieformulier in. Hier staan vragen in zoals hoe u mijn dienstverlening ervaren heeft, waar u nog behoefte aan heeft en het eventueel verleningen van mijn dienstverlening of dat nazorg nodig is. Na het invullen zullen we uitvoerig ingaan op uw antwoorden die u heeft gegeven en word uw overige vragen beantwoord.

Als blijkt uit de antwoorden die u gaf in het evaluatieformulier dat u nazorg nodig heeft gaan we hier verder op in en zal ik u de vraag stellen wat u bijvoorbeeld nodig heeft en maken we eventueel een afspraak.

Vragen?
Ik begrijp dat u nog wat vragen heeft. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier. U kunt ook bovenaan de pagina rechts op "CONTACT" klikken om zo op het contactformulier terecht te komen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Top